Aktivátor-3

Vállalkozások komplex menedzselése

Egy vállalkozás teljes körű menedzselése nem könnyű, sőt egyedül szinte lehetetlen. Egy adott vállalkozás menedzselése során nagy figyelmet kell fordítani a pénzügyekre, marketingre, munkavállalókra és természetesen az ügyfelekre. Társaságunk a vállalkozások komplex menedzselése szolgáltatásával olyan lehetőséget kínál Önnek, amellyel teljes mértékben levesszük a terheket a válláról. Nem kell tovább aggódni, hogy elveszik a teendők között, mert segítségünkkel újra úrrá lehet a problémás helyzeteken.

A pénzügyi szakterület természetesen a főtevékenységünk, ezért a könyvelést, a bérszámfejtést, az adó és egyéb tanácsadásokat teljes mértékben biztosítjuk az Ön számára. Mindezen felül segítünk abban is eligazodni, hogy milyen kötelezettségekkel jár egy alkalmazott foglalkoztatása.

Vállalkozások komplex menedzselése – megoldások a jövőre

A vállalkozás vezetése minden esetben stresszes, de ha az aprónak tűnő feladatokat szakértői kezekbe adjuk, akkor minden eredményesebben és dinamikusabban fog működni. A mikró-, kis- és középvállalkozásoknál, hogy például az online, vagy offline marketingre nem fordítanak elég figyelmet.

Miért érdemes minket választani a vállalkozások komplex menedzselésére?

Több éves szakmai tapasztalat
naprakész tudás és információk
versenyképes csomagok
100%-ban ügyfélorientált
hozzáállás

Hogyan zajlik a vállalkozások komplex menedzselése?

Egy személyes találkozó keretein belül felmérjük az igényeit, elképzeléseit és céljait a vállalkozásával kapcsolatban. Ezeket az információkat alaposan felmérve több oldalról is megvizsgáljuk, hogy az Ön számára mik lennék a legideálisabb megoldások. A vállalkozások komplex menedzselése során segítünk, hogy cége a lehető legdinamikusabban fejlődjön, és a kívánt eredményeket érje el.

Coaching a KKV-k szolgálatában

Manapság a coaching a legelfogadottabb és legnépszerűbb, egyedi és rugalmas humán támogató és fejlesztő eszköz. Bizonyítottan sokat tesz azért, hogy az emberek jól érezzék magukat a munkahelyükön, nőjön az elégedettség és kedvezően alakuljon a boldogságfaktor, ezáltal erősödjék a vállalat iránti elköteleződés, ami elengedhetetlen, ha a vállalati eredmény növelése a cél.

Mi a hasonlóság egy vállalkozás és egy élsportoló sikerességében?
Mind a kettőt az elért eredményük határoz meg!
A különbség, hogy a sportolóknak van edzője, aki felkészít, fejleszt, támogat, … !
Miért ne lehetne a vállalkozóknak is?!

A cégvezető feladata, hogy sikerre vigye a vállalkozást és mindent jól menedzseljen, ami ennek a sikernek alkotóeleme. A Coach munkája, támogatása abban mutatkozik meg, hogy ebben a cégben dolgozó emberek legyenek sikeresek és elégedettek.

Felismerve megbízóink ilyen irányú igényeit menedzsment szolgáltatásunkban már a coaching szolgáltatás is helyet kapott.

Mi az Aktivátor-3 kft-nél abban hiszünk, hogy a kollégáink céljai és a vállalkozás sikere egy irányba mutat. Ezzel a szemlélettel állunk minden partnerünkhöz és segítjük őket a céljaihoz vezető úton.