Aktivátor-3

Biztosítási tanácsadás

A biztosítási rendszerek útvesztőjében nehéz eligazodni. Napjainkban már úton útfélen biztosítótársaságokkal találhatjuk szembe magunkat. Mindenkinek remek ajánlatai vannak, de vajon melyik az Ön számára a legjobb?  A biztosítási tanácsadás szolgáltatásunk során segítünk kiválasztani az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot.

Mit nyújtunk a biztosítási tanácsadás során?

biztosítási tanácsadás során elsőként felülvizsgáljuk a meglévő biztosítási szerződéseit. Ennek a célja egyrészt az, hogy Ön tisztában legyen a biztosítási szerződés által nyújtott védelemmel, így elkerülve az esetleges alul biztosítottságot. Másrészt az is kiderülhet,  hogy ugyanazt a biztosítási védelmet egy másik biztosítónál olcsóbban is megkaphatja. Győződjön meg arról, hogy valóban a legjobb biztosítót választotta!

Miért érdemes igénybe venni a biztosítási tanácsadás szolgáltatásunkat?

  • Több év szakmai tapasztalat
  • Naprakész információk a különböző biztosításokkal kapcsolatban
  • Versenyképes árak
  • 100% ügyfélorientált hozzáállás
  • Gyors és precíz munkavégzés

Célunk, hogy ügyfeleink igényeit teljes körűen felmérve a lehető legjobb megoldásokat kínáljuk. A biztosítási tanácsadás során egy személyes találkozó keretein belül mérjük fel az igényeit. A személyes találkozót telefonon, vagy e-mailen keresztül való időpont egyeztetés előzi meg. Munkatársaink a biztosítási tanácsadás során teljes mértékben az Ön érdekeit tartják szem előtt, ezért minden rejtett hibát igyekeznek feltárni a jelenlegi biztosítójánál. A váltás, vagy új biztosítás kötés esetén segítünk kiválasztani, hogy jelenleg a piacon melyik az Ön számára legmegfelelőbb megoldás.

Előzze meg a kellemetlen perceket biztosítási tanácsadással!

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a biztosítási tanácsadással kapcsolatban, hívjon minket bizalommal! Tapasztalt és jól képzett kollégáink állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését a biztosítási tanácsadás szolgáltatással kapcsolatban!