Aktivátor-3

Pályázati tanácsadás

Szeretné, ha a pályázata sikeres lenne? Először pályázik, és meg nem tudja, merre induljon? Akkor nálunk a lehető legjobb helyen jár! A pályázati tanácsadás során személyre szabott, naprakész információkkal szolgálunk ügyfeleink számára.

A pályázat írás során gyakran néhány napon, vagy csak néhány órán múlik a siker. Az sem ritka, hogy egy jól megálmodott terv megy füstbe, ha akkor látunk hozzá a megvalósításnak, amikor a számunkra megfelelő kiírás megjelenik. Társaságunk munkatársai a pályázati tanácsadás során az ügyfeleink sikerességét tartják szem előtt. Ezért érdemes már a terv megszületésénél a segítségüket kérni.

pályázati tanácsadás egy szükséges dolog, amelyet a cégünk szolgáltatásként biztos háttárként kínál ügyfelei számára. A pályázati tanácsadás egy komplex szolgáltatás, amely magába foglalja a tanácsadói, pályázatírói, projektmenedzsment tevékenységeket.

Miért érdemes a pályázati tanácsadás szolgáltatásunk választani?

  • felkutatjuk a hazai, illetve uniós pályázati lehetőségeket
  • kiszámítjuk a pályázat nyerési esélyeit és az előre kalkulálható költségeket
  • versenyképes áron összeállítjuk a teljes pályázati dokumentációt
  • segítünk a nyertes projekt teljes körű menedzselésében
  • a pályázat során végig számíthat munkatársainkra

Társaságunk célja, hogy ügyfelei elképzeléseit a lehető legalaposabban megismerje, és igényeiket, elképzeléseiket összehangolja a pályázati lehetőségekkel. Megtaláljuk az Ön elképzelésire szabott pályázati forrást, és a pontos előkészítést követően pedig jó eséllyel pályázhatunk is arra.

Pályázati tanácsadás – célunk vállalkozásának a sikere!

pályázati tanácsadás szolgáltatás során telefonos egyeztetést követően személyes találkozón mérjük fel teljes körűen elképzeléseit, illetve igényeit. A kollégáink tájékoztatják Önt az aktuális lehetőségekről a megvalósítással kapcsolatban.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a pályázati tanácsadással kapcsolatban, hívjon minket bizalommal! Tapasztalt és jól képzett kollégáink állnak a rendelkezésére, hogy megválaszoljanak minden felmerülő kérdést a pályázati tanácsadás szolgáltatással kapcsolatban!