Aktivátor-3

Könyvelés

könyvelési feladatokat sokféleképpen el lehet végezni, de igazán jól csak egyféleképpen. A könyvelés kötelező kimutatásosokon keresztül mutatja be a vállalkozás teljes egészét és annak sikerességét. Ennek vezetésével a legtöbb cégvezető nem szeret foglalkozni, hiszen a rengeteg teendő, és a folyton változó jogszabályok között könnyű elveszni, ezért a könyvelés a fő tevékenységtől eltérően külön szakmai ismeretet kíván.

Az adózással kapcsolatos törvények folyamatosan változnak. A magyar jogrendszerben a törvények változásának gyakorisága az európai átlag kétszerese és emiatt a jogszabályok megismerése, követése igen összetett feladat. A jó könyvelő ismérve, hogy lépést tart a változásokkal, folyamatosan képzi magát, a tudása pedig naprakész.

A még jobb könyvelőé  az, hogy nem kötelezettségből, hanem a szakma iránti elhivatottságból küldetésének tekinti, hogy a mai vállalkozók ne vesszenek el a jogszabályok és a kötelezettségek sűrűjében.

A mi ismérvünk pedig az, hogy nem csak elhivatottak, de lelkesek is vagyunk, ha a könyvelésről van szó.

Az eltelt évek alatt a technológiai fejlődéssel és a jogszabályi változásokkal lépést tartva kínáljuk professzionális szolgáltatásainkat a könyvelés területén belül. Ügyfeleink a vállalkozás igényeihez igazodva választhatnak szolgáltatásaink közül, melyeket igény szerint kombinálhatnak is. A könyvelés bizalmon alapul, amelyet minden esetben biztosítunk ügyfeleink számára.

Mit nyújtunk mi?

  • Szabályzatok készítése
  • Analitikus nyilvántartások vezetése, egyeztetése a könyveléssel
  • Könyvelés előkészítő munkák
  • Főkönyvi könyvelés, főkönyvi kivonat, kartonok, naplók
  • Évközi és éves beszámolók
  • Felszámolás, végelszámolás számvitele
  • Kötelező adatszolgáltatások,
  • Ügyviteli folyamatok kialakítása
Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a könyvelési 
szolgáltatásunkkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Tapasztalt és jól képzett munkatársaink állnak rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését a könyveléssel 
kapcsolatban!